Toimitusehdot

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. Kaikkia tuotteita ei välttämättä pidetä varastotuotteina, joten jos haluamasi tuote on loppu varastostamme, niin tilaamalla tuotteen varmistat, että saat sen. Voit ottaa myös yhteyttä kysyäksesi tuotteen saatavuutta.

Maksutavat

Yksityisasiakkaat maksavat tilauksensa pankkisiirrolla tilauksen vahvistamisen jälkeen saatuja ohjeita noudattaen tai PayPal-palvelua käyttäen. Yritysasiakkaat voivat lisäksi pyytää laskutusoikeutta.

Toimitusmaksu

Tilauksen kokonaispainon mukaiset toimituskulut lisätään tilauksen hintaan.

Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet Matkahuollon / Itellan (riippuen tilatuista tuotteista) kautta mahdollisimman pian, useimmiten jo vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tekemänne tilaus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua tilatun tuotteen vastaanottamisesta.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (sähköpostilla). Peruutusilmoituksen saatuamme lähetämme teille ohjeet sähköpostilla tuotteen/tuotteiden palauttamista varten.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme, mikäli palautetteva(t) tuote tai tuotteet on meille palautettu tuon ajan puitteissa siten, että olemme voineet tarkistaa tuotteen käyttämättömyyden ja alkuperäisyyttä vastaavuuden. Jos palautettavan tuotteen tai tuotteiden palautus viivästyy 14 päivän määräajasta, palautamme suoritukset heti kun olemme palautettavan tuotteen/tuotteet vastaanottaneet ja pystynyt tarkistamaan.

Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on vioittunut, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen sähköpostilla meille ja saat ohjeet tuotteen palauttamista varten. Palautuksesta ei koidu teille mitään kuluja. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.